• Behandeling op maat met snel resultaat.

    Centrum voor kindertherapie Hoorn, CVKT, Kindertherapie, Oudercoaching, Specifieke-behandelingen, Trainingen, Adviesbehandeling

Behandelingen

Behandelingen op maat voor kind, jongere en ouders

Het kan helpen om in vertrouwen te praten met iemand die verstand heeft van de ontwikkeling van kinderen en jongeren en die weet wat er allemaal kan spelen in een bepaalde leeftijdsfase of waar je als ouders bij de opvoeding tegenaan kunt lopen. We bieden veel verschillende vormen van behandeling, zowel voor kinderen en jongeren als voor ouders. Afhankelijk van de situatie en jullie wensen kiezen we samen een passende behandelvorm.

Kind centraal

Het kind staat bij ons altijd centraal. De behandeling richt zich op de innerlijke wereld van het kind en op de relaties van het kind, zowel binnen het gezin als in de buitenwereld (school, vriendjes en vriendinnetjes). Doel van de behandeling is om het kind inzicht te geven en zelf oplossingen te laten bedenken, zodat het snel op eigen kracht verder kan. Ook de begeleiding van ouders is gericht op het geven van inzicht en het aanspreken van de eigen kracht.

Meld je kind direct aan voor een van onze behandelingen.