Nieuwsoverzicht

Vacature Gezins- en opvoedcoach

Kom jij ons team versterken?

Het Centrum voor Kindertherapie is op zoek naar een zelfstandig Gezins- en opvoedcoach die in een professioneel werkend team van kindertherapeuten en een gezins- en opvoedcoach wil stappen. Wij zijn op zoek naar een zelfstandige werker die een grote eigen verantwoordelijkheid aan kan. Lees de vacature

Tessa Makkinga, opvoed- gezinscoach

“Na jaren werkzaam te zijn geweest bij diverse hulpverleningsorganisaties en een jeugdteam bij een gemeente, heb ik vorig jaar besloten om als zelfstandige mijn ervaring als gezins- en opvoedcoach in te zetten.

Sinds januari 2021 heb ik mij aangesloten bij het Centrum voor Kindertherapie (CVKT). De combinatie van hulp bieden aan zowel het kind als aan ouders vind ik echt de kracht van het CVKT.

Samen met ouders op zoek gaan naar een passende opvoedingsaanpak en ouders weer in hun eigen kracht als opvoeder te kunnen zetten, is wat ik het liefste doe.

Ik ben moeder van twee jonge kinderen, dus weet ook uit eigen ervaring hoe ingewikkeld het opvoeden soms kan zijn. Het steeds weer zoeken naar een passende aanpak in een bepaalde leeftijdsfase en/of situatie kan een flinke uitdaging zijn. Ik denk hier graag over mee met ouders.”

Nieuw telefoonnummer

Vanaf 1 februari 2021 hebben we een nieuw algemeen nummer: 06-30040424.

We zijn weer open: nieuw beleid

Vanaf 11 mei zijn wij weer geopend en plannen we waar mogelijk afspraken in. Wij hebben maatregelen genomen in onze praktijkkamers. Zo hebben we een doorzichtig scherm boven de tafel gehangen. We vragen onze klanten ook om zich te houden aan een aantal afspraken. Heb je een afspraak, lees de maatregelen dan eerst goed door!

Vacature GZ psycholoog

Ben jij de GZ-psycholoog die wij zoeken? Bekijk de vacature en solliciteer!

Maatregelen omtrent Corona virus

Naar aanleiding van de persconferentie d.d. 12/3 van het kabinet en de RIVM.

Wij rekenen op de verantwoordelijkheid van de ouders dat geplande afspraken geannuleerd worden op moment dat je kind lichte gezondheidsklachten heeft (verkouden, hoesten, keelpijn en natuurlijk bij koorts).

Wij volgen ook de richtlijnen en zullen geen handen geven en de hygiëne adviezen in acht nemen. Indien wij zelf lichte klachten hebben zullen we ons ziek melden en afspraken moeten afzeggen.

In deze situatie vervalt tijdelijk de “binnen 24 uur annuleren voorwaarde” gezien de overheid tot dit besluit is gekomen en we hier ons allemaal op moeten aanpassen.

Indien je nog vragen hebt, neem dan contact op met je behandelaar of via info@cvkt.nl.

Flyer vliegt de deur uit

Binnenkort sturen wij onze nieuwe flyer naar alle basisscholen in West-Friesland. Het bijzondere hieraan is dat de flyer ook een ansichtkaart is. Deze kan je verder verspreiden aan iemand die jij het gunt. Wil je meer flyers verder laten vliegen? Laat het ons weten via info@cvkt.nl dan zorgen we dat het in orde komt.

Nieuwe website online

Ja! Eindelijk is onze nieuwe website online! Na veel gezweet en gezwoeg is het gelukt, we zijn er enorm blij mee. Onze dank gaat uit naar Projectdirect en Roostekst. Kijk gerust rond en feedback is altijd welkom op info@cvkt.nl.

Centrum voor kindertherapie Hoorn, CVKT, Kindertherapie, Oudercoaching, Specifieke-behandelingen, Trainingen, Adviesbehandeling

We zijn uit ons jasje gegroeid!

Per 18 juni zijn wij verhuisd, hemelsbreed 300 meter verder, maar met meer ruimte. We waren op de oude locatie uit ons jasje gegroeid. We hebben nu de beschikking over twee praktijkkamers. We zitten in een pand waar ook fysiotherapie Vissers zit, toevallig werkten we daar al af en toe mee samen.

We zijn ontzettend blij met deze mooie en ruime plek aan de Lepelaar 3 in Hoorn!