• Als je je echt zorgen maakt, kan het helpen om daar met een deskundige over te praten

    Centrum voor kindertherapie Hoorn, CVKT, Kindertherapie, Oudercoaching, Specifieke-behandelingen, Trainingen, Adviesbehandeling

Verwijzers

Huisarts en specialist

U kunt uw patiënt naar ons doorverwijzen bij veel verschillende klachten en problemen. We bieden een aantal behandelvormen gericht op het kind, ouder(s) of het gezin. We adviseren u of uw patiënt graag over een passende behandelvorm.

Naast het behandelen van reeds bestaande klachten werken we ook graag preventief; door problemen in een vroeg stadium aan te pakken kun je vaak verergering in de toekomst voorkomen.

Verwijsprocedure

U geeft uw patiënt (of de ouder) onze contactgegevens. Voor bekostiging vanuit de 7 Westfriese gemeenten werken wij als onderaannemer samen met Jij & Ik Support. De verwijsbrief is in die situatie geadresseerd aan Jij & Ik Support. De patiënt (of de ouder) kan dan zelf contact met ons opnemen. Rechtstreeks via de site aanmelden kan ook.

Contactgegevens voor aanmelding

Telefoon praktijk: 06-30040424

E-mail:                  info@cvkt.nl

Adres:                   Lepelaar 3 | 1628 CZ Hoorn

Contactgegevens voor collegiaal overleg

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met één van onze behandelaars.

  • Nicolette Brinkhorst, integratief kindertherapeut: nicolette@cvkt.nl; 06 10 33 68 97
  • Iris Tadic Fadjil, integratief kindertherapeut: iris@cvkt.nl; 06 34 17 62 77
  • Jantien Mijwaart, beeldend therapeut: jantien@cvkt.nl; 06 19 41 25 77
  • Nel Makkinga-Buur, opvoedcoach: nel@cvkt.nl; 06 53 27 87 78

Wij maken ook gebruik van Zorgmail, zodat u ook een verwijsbrief direct veilig naar ons kunt mailen, stuur een bericht via ons gewone mailadres om deze te verkrijgen.

Leerkracht en intern begeleider

U kunt bij ons terecht voor advies over een leerling waar u zorgen over heeft of voor coaching in het omgaan met moeilijk gedrag. Ook een observatie in de klas is mogelijk. Contact met ons gaat altijd in overleg met de ouders van het kind. U kunt ook voor advies in algemene zin bij ons terecht.

Heeft u een specifieke vraag en wilt u een deskundige spreken?

© Copyright - Centrum voor Kindertherapie